Υλικά:
Για 4-6 άτομα
6 μανιτάρια portobello
100 γρ. γραβιέρα γλυκιά τριμμένη
100 γρ. ένταμ τριμμένο
3 φέτες κασέρι
4 φέτες ζαμπόν
6 κουταλάκια του γλυκού πελτές ντομάτας
Λίγο λάδι
Εκτέλεση:
Ένα συνοδευτικό που θα αγαπήσουν όσοι λατρεύουν τα μανιτάρια
Πλένουμε και σκουπίζουμε καλά τα μανιτάρια και στη συνέχεια αφαιρούμε λίγη από την ψίχα τους και βάζουμε από ένα κουταλάκι του γλυκού πελτέ στο καθένα. Ψιλοκόβουμε τα ζαμπόν και το μοιράζουμε στα μανιτάρια. Προσθέτουμε τη γραβιέρα και από πάνω το ένταμ.
Ρίχνουμε λίγο λάδι στο ταψάκι μας και ψήνουμε για περίπου 45 λεπτά στους 160 βαθμούς. Λίγο πριν τελειώσει το ψήσιμο προσθέτουμε από ένα μικρό κομμάτι τυρί του τοστ στο κάθε μανιτάρι.