Υλικά:
300 γραμμάρια μανιτάρια
Χυμός από μισό λεμόνι
3 κουταλιές βούτυρο
1 ποτηράκι κονιάκ
Θυμάρι
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Λιώνουμε το βούτυρο σε ένα τηγάνι και ρίχνουμε τα μανιτάρια να μαραθούν. Στη συνέχεια προσθέτουμε το κονιάκ και τα ανάβουμε να φλαμπαριστούν.
Λιώνουμε το βούτυρο σε ένα τηγάνι και ρίχνουμε τα μανιτάρια να μαραθούν. Στη συνέχεια προσθέτουμε το κονιάκ και τα ανάβουμε να φλαμπαριστούν.
Τα ξαναβάζουμε στη φωτιά και προσθέτουμε αλατοπίπερο, το θυμάρι και το χυμό του λεμονιού. Αφήνουμε 3 λεπτά σε χαμηλή φωτιά να εξατμιστούν τα υγρά τους.