Υλικά:
Για 2-4 άτομα
3 πλευρές από φιλέτο κοτόπουλου, κομμένο σε κύβους
2 σκελίδες σκόρδο σπασμένες
2 κουταλιές μουστάρδα με σπόρια
Χυμό από 1 πορτοκάλι
αλάτι
πιπέρι
400 γραμμάρια ζυμαρικά βίδες ή της επιλογής σας
1/2 ματσάκι σπαράγγια ζεματισμένα
2 κουταλιές ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Λαχταριστό πιάτο με απλά υλικά για το μεσημεριανό σας
Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε νερό και βράζουμε τις βίδες για 8 λεπτά.
Στη συνέχεια 4 λεπτά πριν τα στραγγίσουμε τις πέννες ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα το σπαράγγια να ζεματιστούν.
Ταυτόχρονα ρίχνουμε λάδι σε ένα τηγάνι και ρίχνουμε το κοτόπουλο και το σοτάρουμε για 10 λεπτά και αλατοπιπερώνουμε.
Στη συνέχεια ρίχνουμε το σκόρδο και ανακατεύουμε. Αφού βγάλει το άρωμα του το σκόρδο ρίχνουμε το χυμό με τη μουστάρδα και ανακινούμε το τηγάνι να πάνε παντού το μείγμα μας.
Ρίχνουμε τα βίδες με τα σπαράγγια στο τηγάνι, το νερό ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.