Υλικά:
Για 2-4 άτομα
½ κιλό ζυμαρικά βίδες
200 γραμμάρια λιαστές ντομάτες
1 κιλό μπρόκολο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
2 κουταλιές της σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Λαχταριστά μακαρόνια με μείγμα από μπρόκολο και σκόρδο για ένα πλούσιο και θρεπτικό γεύμα
Αρχικά βράζουμε το μπρόκολο σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό, μέχρι να μαλακώσει.
Παράλληλα σε μια άλλη κατσαρόλα όπου έχουμε βάλει λίγο ελαιόλαδο, τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, το μαϊντανό και το σκόρδο μέχρι να μαλακώσουν.
Στραγγίζουμε το μπρόκολο και το βάζουμε στην κατσαρόλας με τα υπόλοιπα υλικά.
αλάτι και πιπέρι και τα ανακατεύουμε καλά.
Βράζουμε τα ζυμαρικά και αφού τα στραγγίσουμε με το σουρωτήρι τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα με το μπρόκολο.
Ανακατεύουμε και τα ζυμαρικά μας είναι έτοιμα.
Σερβίρουμε με τριμμένο τυρί και λιαστή ντομάτα.