Λικέρ ινδοκάρυδο

by sidagi.gr
992 προβολές

Υλικά:

200 γραμμάρια σάρκα ινδικής καρύδας
250 ml ρούμι άσπρο
4 κουταλιές σούπας αποξηραμένες φέτες μπανάνας
1 φακελάκι βανίλια
120 γραμμάρια κρυσταλλική ζάχαρη

Εκτέλεση:

Βάζουμε σε ένα μπουκάλι όλα τα υλικά, ανακατεύουμε καλά και κλείνουμε. Αφήνουμε το μπουκάλι για 4 εβδομάδες σε δροσερός μέρος.

Βάζουμε σε ένα μπουκάλι όλα τα υλικά, ανακατεύουμε καλά και κλείνουμε. Αφήνουμε το μπουκάλι για 4 εβδομάδες σε δροσερός μέρος.

Στραγγίζουμε περνώντας από τουλπάνι και φυλάμε σε μπουκάλι που κλείνει καλά.

Απαιτούμενος χρόνος: 10 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα