Λιγκουίνι με σκόρδο και τυρί

by sidagi.gr
599 προβολές

Υλικά:

Για 2-4 άτομα

Ένα πακέτο ζυμαρικά λιγκουίνι ή της επιλογής σας
4 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες
1 κούπα φέτα ή κεφαλοτύρι τριμμένη
λίγο λάδι

Εκτέλεση:

Χορταστικό πιάτο με απλά υλικά για όλη την οικογένεια

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα λιγκουίνι για 8 λεπτά σε αλατισμένο νερό, σε ένα άλλο κατσαρόλι ρίχνουμε το σκόρδο μέσα σε λάδι και το τσιγαρίζουμε μέχρι να πάρει χρώμα για 2 λεπτά το πολύ.

Όταν σερβίρουμε τα μακαρόνια, βάζουμε από πάνω όσες κουταλιές θέλουμε από το αρωματισμένο λάδι. Προσθέτουμε τριμμένο τυρί (φέτα ή κεφαλοτύρι). Σερβίρουμε με ρώσικη σαλάτα.

Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα