1,6K
Υλικά:
Για 4-6 άτομα
250 γραμμάρια λάχανο
1 σκελίδα σκόρδο
μισό κρεμμύδι
1 φλυτζάνι του καφέ λευκό κρασί
λευκό πιπέρι
μαύρο πιπέρι
1 πράσινη πιπεριά
2 κουτάλια σούπας ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Σερβίρεται με το μεσημεριανό σας
Κόβουμε το λάχανο και την πιπεριά σε μικρά κομμάτια.
Τρίβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο.
Σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο σε μια κατσαρόλα και προσθέτουμε το λάχανο και την πιπεριά.
Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε ένα ποτήρι νερό.
Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και το αφήνουμε να βράσει για 15 λεπτά και μετά ρίχνουμε σε σαλατιέρα.