Υλικά:
Για 40 κομμάτια
20 φέτες προσούτο ή ισπανικό χαμόν, σε λωρίδες
40 λεπτά, σκέτα κριτσίνια
1 φλιτζάνι πάστα ελιάς
Φρεσκοτριμμενο μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση:
Λαχταριστό και εύκολο ορεκτικό για όλη την οικογένεια
Κόβουμε τις φέτες του προσούτο ή το χαμόν στη μέση κατά μήκος.
Έπειτα με μια μικρή σπάτουλα, αλείφουμε τα κριτσίνια μέχρι τη μέση με τη μαρμελάδα ελιάς, καρυκεύουμε με λίγο πιπέρι και τυλίγουμε το κάθε κριτσίνι με μια λεπτή λωρίδα από προσούτο και σερβίρουμε με μαρμελάδα ελιάς.
* Να φτιάξετε τα κριτσίνια τελευταία στιγμή για να μη μαλακώσουν από την υγρασία της πάστας ελιάς.