Κριτσίνια με πάστα ελιάς και προσούτο

by sidagi.gr
1,2K προβολές

Υλικά:

Για 40 κομμάτια

20 φέτες προσούτο ή ισπανικό χαμόν, σε λωρίδες
40 λεπτά, σκέτα κριτσίνια
1 φλιτζάνι πάστα ελιάς
Φρεσκοτριμμενο μαύρο πιπέρι

Εκτέλεση:

Λαχταριστό και εύκολο ορεκτικό για όλη την οικογένεια

Κόβουμε τις φέτες του προσούτο ή το χαμόν στη μέση κατά μήκος.

Έπειτα με μια μικρή σπάτουλα, αλείφουμε τα κριτσίνια μέχρι τη μέση με τη μαρμελάδα ελιάς, καρυκεύουμε με λίγο πιπέρι και τυλίγουμε το κάθε κριτσίνι με μια λεπτή λωρίδα από προσούτο και σερβίρουμε με μαρμελάδα ελιάς.
* Να φτιάξετε τα κριτσίνια τελευταία στιγμή για να μη μαλακώσουν από την υγρασία της πάστας ελιάς.

Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα