Κρέπες με ανθότυρο και σοκολάτα

by sidagi.gr
906 προβολές

Υλικά:

Για 2-4 άτομα

Για τις κρέπες
1 σφηνάκι κονιάκ
2 βανίλιες
2-3 αυγά ελαφρά χτυπημένα
4 φλιτζάνια αλεύρι
3 φλιτζάνια γάλα

Για τη γέμιση
200 γραμμάρια μερέντα
Θρυμματισμένα  μπισκότα προαιρετικά
150 γραμμάρια ανθότυρο

 

Εκτέλεση:

Λαχταριστές κρέπες για ένα τέλειο επιδόρπιο!

Στο κάδο του μίξερ χτυπάμε τα υλικά για τις κρέπες φτιάχνοντας ένα μείγμα απαλό.

Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι 30εκ. το αλείφουμε με βούτυρο, ρίχνουμε κουταλιές απ’ το μείγμα να απλωθεί στον πάτο, ψήνουμε να ροδίσει, τη γυρνάμε με σπάτουλα κι από την άλλη πλευρά.

Αφού είναι έτοιμες όλες τις σερβίρουμε αλείφοντας τες μια ελαφριά στρώσει ανθότυρο, και από πάνω με αρκετή μερέντα και τρίβουμε τέλος 2 μπισκότα και τυλίγουμε την κρέπα.

Γαρνίρουμε με σιρόπι σοκολάτας!

Απαιτούμενος χρόνος: 20 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα