Υλικά:
1/4 του φλιτζανιού αλεύρι βρώμης
1/4 του φλιτζανιού γάλα
Ένα αυγό
Ένα κουταλάκι του γλυκού κανέλα
Αλάτι
Εκτέλεση:
Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπωλ, τα χτυπάμε πολύ καλά στο μίξερ μέχρι να γίνουν ένα ομοιόμορφο μείγμα και αφήνουμε για 15 λεπτά.
Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπωλ, τα χτυπάμε πολύ καλά στο μίξερ μέχρι να γίνουν ένα ομοιόμορφο μείγμα και αφήνουμε για 15 λεπτά.
Παίρνουμε λίγο από το μείγμα κάθε φόρα και το ρίχνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι. Το αφήνουμε για περίπου 30 δευτερόλεπτα μέχρι να πάει χρώμα στις άκρες και το γυρίζουμε από την άλλη.