Υλικά:
4 κομμάτια κρέας στρουθοκαμήλου (800 γραμμάρια)
100 γραμμάρια τυρί κρέμα
4 κουταλιές γάλα
1 ψιλοκομμένη σκελίδα σκόρδο
3 κουταλιές λευκό κρασί
½ κουταλιά τριμμένο θυμάρι
ελαιόλαδο
βούτυρο
πιπέρι
Υλικά για 4 άτομα.
Εκτέλεση:
Το κρέας στρουθοκαμήλου το προτιμούν ακόμα και οι αθλητές και όσοι κάνουν διατροφή λόγω των χαμηλών λιπαρών που διαθέτει, ζητήστέ το από το χασάπη και επιχειρήστε να φτιάξετε αυτή την πολύ εύκολη συνταγή…
Το κρέας στρουθοκαμήλου το προτιμούν ακόμα και οι αθλητές και όσοι κάνουν διατροφή λόγω των χαμηλών λιπαρών που διαθέτει, ζητήστέ το από το χασάπη και επιχειρήστε να φτιάξετε αυτή την πολύ εύκολη συνταγή…
Σε ένα μπολ διαλύουμε το τυρί κρέμα με το γάλα και το κρασί.
Ρίχνουμε το θυμάρι και το πιπέρι και ανακατεύουμε μέχρι να δημιουργηθεί ένα ομοιογενές μείγμα.
Σε ένα μεγάλο τηγάνι, ρίχνουμε 4 κουταλιές λάδι και περιμένουμε να ζεσταθεί.
Μόλις ζεσταθεί, βάζουμε μέσα το κρέας και το τηγανίζουμε για 2 λεπτά από κάθε πλευρά.
Μόλις ψηθεί, το βγάζουμε από το τηγάνι και το διατηρούμε ζεστό.
Χαμηλώνουμε τη φωτιά και στο ίδιο τηγάνι λιώνουμε μια κουταλιά βούτυρο και σοτάρουμε ελαφρά το σκόρδο.
Προσθέτουμε και ανακατεύουμε το τυρί κρέμα και αφήνουμε τη σάλτσα στη φωτιά για 1-2 λεπτά, χωρίς να βράσει.
Τοποθετούμε το κρέας σε πιατέλα και ρίχνουμε από πάνω τη σάλτσα ή τη σερβίρουμε ξεχωριστά σε μπολ.
Μπορούμε να το συνοδεύσουμε με σαλάτα.