Υλικά:
2 κομμάτια κρέας στρουθοκαμήλου
(100 γραμμάρια περίπου το καθένα)
½ κούπα μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 κούπα μαντζουράνα ξηρή
1 κούπα ρίγανη ξηρή
λίγο φρέσκο βασιλικό
100 γραμμάρια βούτυρο
1 κούπα ψίχα ψωμιού
¼ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
¼ κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα
Εκτέλεση:
Σε ένα μαγειρικό σκεύος τοποθετούμε τα χορταρικά, το βουτυρο, το αλάτι και τη μουστάρδα και τα ανακατεύουμε μέχρι να δημιουργηθεί ένας ελαφρύς πουρές.
Σε ένα μαγειρικό σκεύος τοποθετούμε τα χορταρικά, το βουτυρο, το αλάτι και τη μουστάρδα και τα ανακατεύουμε μέχρι να δημιουργηθεί ένας ελαφρύς πουρές.
Στη συνέχεια προσθέτουμε το ψωμί και ανακατεύουμε.
Βάζουμε το μείγμα για λίγο στο ψυγείο.
Ζεσταίνουμε το φούρνο σε υψηλή θερμοκρασία.
Σε μια κατσαρόλα ψήνουμε με το βούτυρο το κρέας για 20 λεπτά συνολικά από κάθε μεριά και μετά το μεταφέρουμε στη σχάρα.
Διαιρούμε το μείγμα από τα χορταρικά ανάλογα με τον αριθμό των κομματιών κρέατος και το απλώνουμε πάνω σε καθένα από αυτά.
Ψήνουμε από την επάνω μεριά τα κομμάτια για 5 λεπτά και σερβίρουμε.