Κρέας στρουθοκαμήλου με χόρτα εποχής

by sidagi.gr
853 προβολές

Υλικά:

2 κομμάτια κρέας στρουθοκαμήλου
(100 γραμμάρια περίπου το καθένα)
½ κούπα μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 κούπα μαντζουράνα ξηρή
1 κούπα ρίγανη ξηρή
λίγο φρέσκο βασιλικό
100 γραμμάρια βούτυρο
1 κούπα ψίχα ψωμιού
¼ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
¼ κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα
 

Εκτέλεση:

Σε ένα μαγειρικό σκεύος τοποθετούμε τα χορταρικά, το βουτυρο, το αλάτι και τη μουστάρδα και τα ανακατεύουμε μέχρι να δημιουργηθεί ένας ελαφρύς πουρές.


Σε ένα μαγειρικό σκεύος τοποθετούμε τα χορταρικά, το βουτυρο, το αλάτι και τη μουστάρδα και τα ανακατεύουμε μέχρι να δημιουργηθεί ένας ελαφρύς πουρές.



Στη συνέχεια προσθέτουμε το ψωμί και ανακατεύουμε.



Βάζουμε το μείγμα για λίγο στο ψυγείο.



Ζεσταίνουμε το φούρνο σε υψηλή θερμοκρασία.
 


Σε μια κατσαρόλα ψήνουμε με το βούτυρο το κρέας για 20 λεπτά συνολικά από κάθε μεριά και μετά το μεταφέρουμε στη σχάρα.



Διαιρούμε το μείγμα από τα χορταρικά ανάλογα με τον αριθμό των κομματιών κρέατος και το απλώνουμε πάνω σε καθένα από αυτά.



Ψήνουμε από την επάνω μεριά τα κομμάτια για 5 λεπτά και σερβίρουμε.

Απαιτούμενος χρόνος: 35 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα