Υλικά:
Για 2-4 άτομα
1 κεφάλι κουνουπίδι
2-4 κουταλιές της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
Αλάτι και πιπέρι
170 γραμμάρια γιαούρτι
2-3 κουταλιές της σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
Εκτέλεση:
Μια gourmed παραλλαγή για να μαγειρέψτε το κουνουπίδι!
Προθερμάνετε το φούρνο στους 220 βαθμούς C.
Τοποθετήστε το κουνουπίδι σε ένα ταψί καλυμμένο με αλουμινόχαρτο.
Ρίχνετε το ελαιόλαδο πάνω στο κουνουπίδι και με τα χέρια σας αλείψτε το κουνουπίδι.
Παπασπαλίστε το κουνουπίδι με αλάτι και πιπέρι.
Ψήστε για 25 με 30 λεπτά στη μέση του φούρνου μέχρι να πάρει ένα ελαφρύ καφετί χρώμα.
Εν τω μεταξύ ανακατέψτε τον ψιλοκομμένο μαϊντανό με το γιαούρτι. Κόβετε το κουνουπίδι σε μερίδες και σερβίρετε με το γιαούρτι και μαϊντανό.