Υλικά:
Για 2 άτομα
2 φιλέτα κοτόπουλο
3 κουταλιές της σούπας τυρί κρέμα
1 μικρή κρέμα γάλακτος
1 μικρή κονσέρβα μανιτάρια
1 ποτηράκι λευκό κρασί
2 σκελίδες σκόρδο
Λίγο λάδι
Λίγο κάρυ
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Κόβουμε σε μπουκιές το κοτόπουλο, το αλατοπιπερώνουμε και το σωτάρουμε στο λάδι. Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο σκόρδο και τα μανιτάρια.
Κόβουμε σε μπουκιές το κοτόπουλο, το αλατοπιπερώνουμε και το σωτάρουμε στο λάδι. Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο σκόρδο και τα μανιτάρια.Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε άλλο ένα μικρό ποτηράκι νερό.
Αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να γίνει το κοτόπουλο και να μείνει χωρίς ζουμί. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, το κάρυ και το τυρί κρέμα και ανακατεύουμε διαρκώς μέχρι να δέσει η σάλτσα μας.