Κοτόπουλο αλά κρεμ με ρύζι

by sidagi.gr
995 προβολές

Υλικά:

Για 2-4 άτομα

4 στήθος κοτόπουλο
2 κ.Σ ρύζι
200 γρ. Κρέμα γάλακτος
1 κ. Σ τυρί κρέμα
1 κ. Γ κόκκινο πιπέρι γλυκό
αλάτι – φρεσκοτρυμένο πυπέρι
1 κύβο μυροδικών κοτόπουλου κατα προτίμηση
1 ποτήρι του κρασιού κρασί ξερό λευκό
1 κονσέρβα μανιτάρια ψυλοκομένα (αν έχουμε φρέσκα ακόμα καλύτερα)
1 κονσέρβα καλαμπόκι (αν έχουμε φρέσκα ακόμα καλύτερα)

Εκτέλεση:

Δεν ξέρετε τι να μαγειρέψετε για το μεσημεριανό…; Δοκιμάστε λαχταριστό κοτόπουλο με κρέμα γάλακτος και μανιτάρια με ρύζι

Σε μία κατσαρόλα βράζουμε το ρύζι για περίπου 10΄,  αφού είναι έτοιμο το αλατοπιπερώνουμε και ρίχνετε τον κύβο κοτόπουλου και ανακατεύετε μέχρι να λιώσει και να πάρει ένα χρυσαφί χρώμα το ρύζι μας.
Κόβουμε σε κύβους το κοτόπουλο μας, το αλατοπιπερώνουμε και το ρίχνουμε στο τηγάνι να τσιγαριστεί, αφού πάρει ένα λευκό  χρώμα  το περιχύνουμε με το κρασί μαζί με τα μανιτάρια και το αφήνουμε για 5 λεπτά μέχρι να πιει λίγο το ζουμί του.

Έπειτα ρίχνετε στο τηγάνι μας την κρέμα γάλακτος μαζί με το τυρί κρέμα και ανακατεύετε, το αφήνετε να μαγειρευτή για περίπου 20 λεπτά.
Αφού έχει ετοιμαστεί και το ρύζι  μας το ρίχνετε μαζί με το καλαμπόκι στο τηγάνι μαζί τα υπόλοιπα υλικά μας και ανακατεύετε μέχρι να αποκτήσει μία ομοιογενές μορφή το φαγητό μας.

Το αφήνετε λίγο να κρυώσει και είναι έτοιμο για το τραπέζι σας!

Απαιτούμενος χρόνος: 30 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα