Υλικά:
Για 4-6 άτομα
250 γραμμάρια βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
1 πακέτο μπισκότα της επιλογής σας
3 κουταλιές της σούπας κακάο
1 συσκευασία γάλα ζαχαρούχο
Εκτέλεση:
Η αυθεντική συνταγή για σοκολατένιο μωσαικό
Στο κάδο του μίξερ και στη μεσαία σκάλα ανακατεύουμε το βούτυρο κομμένος σε κομμάτια και σε θερμοκρασία δωματίου με το ζαχαρούχο μέχρι να γίνει ομοιογενές μείγμα. Ρίχνουμε το κακάο και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε.
Σπάμε τα μπισκότα σε μικρά κομματάκια και τα ρίχνουμε στο υπόλοιπο υλικό. Ανακατεύουμε καλά.
Ρίχνουμε όλο το υλικό σε ένα μεγάλο κομμάτι αλουμινόχαρτο, το τυλίγουμε σε σχήμα ρολού και το τοποθετούμε στην κατάψυξη να παγώσει για περίπου 3 ώρες. Διατηρείτε στην κατάψυξη.
Σερβίρεται κρύο.