Υλικά:
Για 2-4 άτομα
125 γραμμάρια κουβερτούρα λιωμένη
1/4 φλιτζανιού γάλα
½ φλιτζάνι κακάο
1 σφηνάκι καφές εσπρέσσο
250 γραμμάρια μπισκότα digestive σπασμένα
1 φλιτζάνι καρυδόψιχα σπασμένη
2 φλιτζάνια ζάχαρη άχνη
1/4 φλιτζανιού μπράντι
200 γραμμάρια βούτυρο
Εκτέλεση:
Ο πιο εύκολος κορμός σοκολάτας, το απόλυτο καλοκαιρινό γλυκό
Βάζουμε το βούτυρο με τη ζάχαρη άχνη στον κάδο του μίξερ και τα χτυπάμε μέχρι να σχηματιστεί ένα αφράτο μείγμα.
Τοποθετούμε τα μπισκότα σε ένα βαθύ πιάτο.
Ανακατεύουμε τον εσπρέσο με το γάλα και το μπράντι και περιχύνουμε τα μπισκότα.
Στο μείγμα που φτιάξαμε με το βούτυρο και τη ζάχαρη, προσθέτουμε το κακάο και την κουβερτούρα.
Ανακατεύουμε καλά.
Αμέσως μετά, ρίχνουμε την καρυδόψιχα και τα μπισκότα.
Ανακατεύουμε ξανά όλα τα υλικά.
Αδειάζουμε το μείγμα που έχει δημιουργηθεί σε ένα φύλλο λαδόκολλα.
Τυλίγουμε το φύλλο σε ρολό.
Από πάνω τυλίγουμε ξανά με ένα αλουμινόχαρτο και βάζουμε τον κορμό στη κατάψυξη.
Τον αφήνουμε στη κατάψυξη για 2-3 ώρες και μετά μπορούμε να τον σερβίρουμε. Διατηρείται στην κατάψυξη.