Υλικά:
Για 2-4 άτομα
700 γραμμάρια κολοκύθα κομμένη σε κύβους
1 λίτρο ζωμό κρέατος
2 πατάτες κομμένες σε κύβους
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Χυμό από ένα πορτοκάλι
1 κουταλιά της σούπας γιαούρτι, ρόδι και καβουρδισμένο κουκουνάρι για το σερβίρισμα
Εκτέλεση:
Λαχταριστή και εύκολη σούπα με απλά υλικά για τις κρύες μέρες
Σε μια πλασοτέ κατσαρόλα ρίχνετε όλα τα λαχανικά ψιλοκομμένα. Σκεπάστε με ζωμό κρέατος, προσθέστε μια πρέζα αλάτι μια αφήνετε να πάρει μια βράση. Μαγειρέψτε σε μέτρια εστία για 15 λεπτά. Στη συνέχεια προσθέστε το χυμό πορτοκάλι, μια πρέζα πιπέρι, το τσίλι και ανακατέψτε τη σούπα. Έπειτα πολτοποιήστε τη σε μούλτι ή μπλέντερ.
Χωρίστε τη σούπα σε μπολ 4, προσθέστε σε κάθε μπολ 1 κουταλιά της σούπας γιαούρτι, 1 κουταλιά της σούπας σπόρους ροδιού και 1 κουταλιά της σούπας καβουρδισμένο κουκουνάρι.