1,4K
Υλικά:
Για 4-6 άτομα
10 – 12 φρέσκους κολιούς καθαρισμένους
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
1 χυμός λεμονιού
2 λεμόνια κομμένα σε ροδέλες
δεντρολίβανο
Εκτέλεση:
Λαχταριστό και εύκολο πιάτο με θαλασσινό άρωμα
Καθαρίζουμε τους κολιού από τα λέπια, και αφαιρούμε εντόσθια, αλατοπιπερώνουμε και τις περιχύνουμε με λαδολέμονο.
Βάζουμε τους κολιούς σε ένα ταψί μαζί με τη δάφνη το δεντρολίβανο, τα λεμόνια.
Ψήνουμε το ψάρι στους 180 βαθμούς για περίπου 20 -25 λεπτά.