Υλικά:
Για 2-4 άτομα
1 κουταλιά πελτέ ντομάτας
1 κουταλάκι πάπρικα
2 σκελίδες σκόρδο
2 κοκκινόψαρα
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
2 κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες
1 κουταλάκι κόκκινο πιπέρι
Εκτέλεση:
Γαρνίρετε με πατάτες φούρνου ή ρύζι και φρέσκια σαλάτα
Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε τα κρεμμύδια στο ελαιόλαδο. Προσθέτουμε την πάπρικα και το πιπέρι. Ρίχνουμε τον πελτέ, το σκόρδο και ένα φλιτζάνι νερό.
Καθαρίζουμε και πλένουμε τα ψάρια. Μετά από 20 περίπου λεπτά και αφού λογικά έχει δέσει η σάλτσα βάζουμε τα ψάρια στην κατσαρόλα.
Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε ½ φλιτζάνι νερό. Μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά για 15 λεπτά προσθέτοντας αν χρειαστεί λίγο ζεστό νερό ακόμα.
Σερβίρετε με σκορδάτο ρύζι.