Υλικά:
Για 2-4 άτομα
4 κουταλιές της σούπας γλυκιά σάλτσα σόγιας
2 κουταλιές της σούπας πάστα από μαύρα φασόλια
1 κουταλιά της σούπας μελάσα
2 κουταλάκια του γλυκού λευκό ξίδι
2 κουταλάκια του γλυκού σησαμελαίο
1/8 κουταλάκι του γλυκού σκόνη σκόρδου
1/8 κουταλάκι του γλυκού καυτή τσίλι σως
1/8 κουταλάκι του γλυκού φρέσκο μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση:
Φτιάξτε καυτερή σως για να συνοδέψτε τα ψητά σας
Σε ένα μπολ ή μπλέντερ ρίχνετε τη γλυκιά σάλτσα σόγιας, μαύρα φασόλια, μελάσα, ξύδι, σκόρδο σε σκόνη, σησαμέλαιο και φρέσκο τριμμένο μαύρο πιπέρι και ανακατεύουμε.
Αφού η σως αποκτήσει μια απλή υφή προσθέσετε την καυτερή τσίλι σως και συνεχίζετε το ανακάτεμα.