Υλικά:
Ένα κιλό μοσχάρι
Ξύδι
Αλεύρι
Σκόρδο
Μαϊντανός
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Κόβουμε το κρέας σε λεπτές φέτες, το αλατίζουμε, το πιπερώνουμε. και το αλευρώνουμε καλά για να το τηγανίσουμε μέσα στο ελαιόλαδο.
Κόβουμε το κρέας σε λεπτές φέτες, το αλατίζουμε, το πιπερώνουμε. και το αλευρώνουμε καλά για να το τηγανίσουμε μέσα στο ελαιόλαδο.
Βάζουμε το μισό τηγανισμένο κρέας σε μια κατσαρόλα και από πάνω ρίχνουμε ψιλοκομμένα σκόρδα και μαϊντανό. Από πάνω προσθέτετουμε το υπόλοιπο κρέας, ρίχνουμε λίγα κόμα σκόρδα και μαϊντανό και περιχύνουμε το φαγητό με το ξύδι. Βράζουμε το φαγητό σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μαλακώσει το κρέας.