635
Υλικά:
Για 4 άτομα
150 γραμ. σόγια ψιλή
1 φλ. σογιάλευρο
Σάλτσα ντομάτας
1 φλιτζάνι τυρί τριμμένο
Χυμός από 2 λεμόνια
1 κύβο λαχανικών
Ρίγανη
Δυόσμο
Μαϊντανό
Άνηθο
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Νόστιμα και υγιεινά, δεν υστερούν σε τίποτα από τα κλασικά κεφτεδάκια!
Μουσκεύουμε την σόγια για μισή ώρα σε νερό που έχουμε διαλύσει τον κύβο λαχανικών. Ετοιμάζουμε την σάλτσα και την ρίχνουμε στη σόγια καθώς και όλα τα υλικά.
Πλάθουμε τα κεφτεδάκια και τα ψήνουμε στο φούρνο.