Υλικά:
1 κιλό αρνίσιο κιμά
2 ψημένες πιπεριές Φλωρίνης
2 κουταλιές της σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
2 κουταλιές της σούπας γιαούρτι
2 κουταλιές της σούπας πάπρικα γλυκιά
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Αλάτι
Εκτέλεση:
Βάζουμε τον κιμά στον κάδο του μίξερ.
Βάζουμε τον κιμά στον κάδο του μίξερ.
Αφαιρούμε τους σπόρους και ξεφλουδίζουμε τις πιπεριές.Μετά τις ψιλοκόβουμε και τις βάζουμε και αυτές στο μίξερ.
Προσθέτουμε στα υλικά που ήδη υπάρχουν στο μίξερ το γιαούρτι, το μαϊντανό,την πάπρικα και το αλατοπίπερο.
Ζυμώνουμε αρκετή ώρα τον κιμά μέχρι να αλλάξει χρώμα και να ασπρίσει, χρειάζεται περίπου 10 λεπτά ζύμωμα.
Σκεπάζουμε τον κιμά και τον αφήνουμε στο ψυγείο ώστε να παγώσει και να πλάθεται.
Παίρνουμε πλακέ σούβλες για κεμπάμ και βάζουμε σε αυτές τον κιμά.
Ψήνουμε στη σχάρα για 8 λεπτά από κάθε πλευρά.