Υλικά:
Για 4-6 άτομα
Για τη σαλάτα
1 συσκευασία στικ καβουρόψιχας
1 μικρό αγγουράκι κομμένο σε φέτες
1 τριμμένο καρότο
1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε κυβάκια
1 πιπεριά κίτρινη κομμένη σε κυβάκια
1 πατάτα βρασμένη κομμένη σε κύβάκια (προαιρετικά)
3 κλωναράκια μαϊντανό ψιλοκομμένα
1 κουταλιά της σούπας κάππαρη
Για τη σάλτσα
200 γραμμάρια μαγιονέζα
80 γραμμάρια κέτσαπ
Ένα σφηνάκι κονιάκ ή ουίσκι
50 ml κρέμα γάλακτος
Ταμπάσκο
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Δοκιμάστε νέο συνδυασμο με περισσότερη γεύση
Για τη σαλάτα
Ξεπαγώνουμε την καβουρόψιχα αν την είχαμε στην κατάψυξη. Στη συνέχεια σε ξύλο κοπής κόβουμε σε μικρά κομματάκια την καβουρόψιχα, το αγγουράκι, τις πιπεριές και την βραστή πατάτα.
Για την πατάτα την καθαρίζουμε και την κόβουμε σε κύβους και την βράζουμε σε αλατισμένο νερό για 10 λεπτά.
Για τη σάλτσα
Ανακατεύουμε τα υλικά καλά μέχρι να γίνει ομοιογενές μείγμα και ρίξτε το πάνω απο τη σαλάτα ανακατευόντας.