Υλικά:
Για 6-8 άτομα
φυστίκι Αίγινας, ψιλοκομμένο
1/2 κιλό φράουλες, για το στόλισμα
250 γραμμάρια καταϊφι
1 κούπα βούτυρο καθαρισμένο, λιωμένο
Για τη γέμιση
2 κροκάδια
1/4 κούπας κρέμα γάλακτος
2 συσκευασίες βανίλια
200 γραμμάρια ανθότυρο
150 γραμμάρια κριμ τσιζ
2/3 κούπας ζάχαρη άχνη
Εκτέλεση:
Γαρνίρετέ με κομματάκια φράουλες!
Ανοίγετε το καταϊφι και χωρίστε το σε 12 μέρη. Παίρνετε ένα μέρος κατϊφι, ξάνετέ το και πάλι και στρώστε το στο κοίλο μέρος μιας υποδοχής του ειδικού ταψιού για κεκάκια, που έχετε βουτυρώσει προηγουμένως.
Επαναλάβετε την ίδια διαδικασία, καλύπτοντας και τις άλλες υποδοχές με καταϊφι. Περιχύστε τα καταϊφια με το λιωμένο ζεστό βούτυρο, χρησιμοποιώντας ένα πινέλο.
Ψήστε τα στους 180 βαθμούς Κελσίου, για 35 λεπτά ή ώσπου να ροδίσουν ελαφρά.
Αφήστε τα να κρυώσουν και ξεφορμάρετέ τα. Ρίχνετε στο πολυμίξερ όλα τα υλικά της γέμισης και χτυπήστε τα, να ενωθούν σ’ ένα ομοιογενές, αφράτο μείγμα.
Μη βάλετε όλη την κρέμα γάλακτος από την αρχή, προσθέστε όση χρειάζεται, ώστε το μείγμα να στέκεται.
Βάλτε σε κάθε φωλιά καταϊφιού αρκετό από το μίγμα του ανθότυρου και πασπαλίστε τα με ψιλοκομμένο φυστίκι Αίγινας.