Υλικά:
Για 4-6 άτομα
Χυμός από μισό λεμόνι
1/2 ματσάκι σέλινο
Αλάτι
Λαδολέμονο
1 κιλό καραβίδες
1 μέτριο κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
Εκτέλεση:
Νόστιμο και θρεπτικό πιάτο που θα το λατρέψουν μικροί και μεγάλοι
Με αρκετό νερό πλένουμε καλά τις καραβίδες.
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα λίγο σέλινο, το κρεμμύδι και τον χυμό λεμονιού.
Προσθέτουμε νερό και αλάτι και τα βράζουμε για 10 λεπτά.
Ρίχνουμε τις καραβίδες και συνεχίζουμε το βράσιμο σε χαμηλή φωτιά για 20 λεπτά περίπου.
Στραγγίζουμε τις καραβίδες και τις σερβίρουμε με λαδολέμονο και λίγα φυλλαράκια μαϊντανό για γαρνίρισμα.