Υλικά:
Για 4-6 άτομα
1 φρατζόλα άσπρο ψωμί
1 κουταλιά της σούπας φρέσκο βούτυρο
2 φλιτζάνια τσαγιού τυρί (Ολλανδίας ή κασέρι ή γραβιέρα)
2 στήθοι κοτόπουλο βρασμένα κομμένα σε κυβάκια
Εκτέλεση:
Ζεστά και λαχταριστά ψωμάκια σας περιμένουν για ένα σπέσιαλ ορεκτικό και όχι μόνο
Αρχικά βράζουμε σε αλατισμένο νερό το κοτόπουλο για 15 λεπτά, το σουρώνουμε και προσεκτικά το κόβουμε σε μικρά κυβάκια.
Σε ξύλο κοπής κόβουμε το ψωμί σε ψιλές φέτες, σε πάχους ενός εκατοστού περίπου. Τις αλείφουμε με βούτυρο, από τη μία πλευρά.
Κόβουμε σε συνέχεια, το τυρί σε πολύ λεπτές φέτες (κατάλληλο τυρί είναι κασέρι, γραβιέρα) και καλύπτουμε και όλη την επιφάνεια της βουτυρωμένης φέτας και από πάνω βάζουμε από ένα κομμάτι κοτόπουλο.
Τοποθετούμε τις φέτες μέσα σε μια λαμαρίνα και τις ψήνουμε στο φούρνο για 10 λεπτά στους 180 βαθμούς σε αέρα. Αφού δούμε πως έχουν κάνει κρούστα από πάνω, αφαιρούμε από το φούρνο και σερβίρουμε ζεστές.