Ιταλική σάλτσα Αλφρέντο

by sidagi.gr
844 προβολές

Υλικά:

1 κούπα κρέμα γάλακτος
1 1/2 κούπα τριμμένη παρμεζάνα
1 σκελίδα τριμμένο σκόρδο
1/4 φλιτζανιού βούτυρο
1/4 φλιτζανιού τριμμένο βασιλικό

Εκτέλεση:

Ζεσταίνουμε το βούτυρο και σιγά σιγά προσθέτουμε την κρέμα, το τριμμένο σκόρδο και την παρμεζάνα και ανακατεύουμε συνεχώς.

Ζεσταίνουμε το βούτυρο και σιγά σιγά προσθέτουμε την κρέμα, το τριμμένο σκόρδο και την παρμεζάνα και ανακατεύουμε συνεχώς. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και ανακατεύουμε προσθέτωντας το βασιλικό.

Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα