Υλικά:
2 κιλά μάνγκο αποφλοιωμένα και τριμμένα
50 γραμμάρια τζίντζερ
4 κουταλιές της σούπας σκόνη κόκκινου τσίλι
3 – 4 κουταλιές της σούπας Garam Masala (ένα μείγμα από μαύρο και άσπρο πιπέρι, γαρύφαλλο, δάφνη, μαύρο κύμινο , κάρδαμο, μοσχοκάρυδο, γλυκάνισο σπόρους κόλιανδρου)
1 1 / 2 κουταλάκι ξύδι
1 κιλό ζάχαρη
75 γραμμάρια αλάτι
Εκτέλεση:
Τσιγαρίζουμε το μάνγκο και το τζίντζερ σε ένα καθαρό wok ή κατσαρόλα μέχρι το νερό να εξατμιστεί πλήρως.
Τσιγαρίζουμε το μάνγκο και το τζίντζερ σε ένα καθαρό wok ή κατσαρόλα μέχρι το νερό να εξατμιστεί πλήρως.
Προσθέτουμε τη ζάχαρη και ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί πλήρως και το μείγμα να γίνει πηχτό. Προσθέτουμε το αλάτι, το masala garam, το κόκκινο τσίλι και το ξύδι και ανακατεύουμε καλά.
Αφαιρούμε από τη φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει λίγο.