Γλυκόξινη σως πορτοκαλιού

by sidagi.gr
1,1K προβολές

Υλικά:

Μισή κούπα ζάχαρη

Μισή κούπα ξύδι

Ένα ποτήρι φρέσκο χυμό πορτοκαλιού

Εκτέλεση:

Βάζουμε τη ζάχαρη σε ένα κατσαρολάκι σε δυνατή φωτιά και μόλις ζεσταθεί προσθέτουμε το ξύδι.

Βάζουμε τη ζάχαρη σε ένα κατσαρολάκι σε δυνατή φωτιά και μόλις ζεσταθεί προσθέτουμε το ξύδι.

 

Όταν εξατμιστεί η έντονη μυρωδιά, προσθέτουμε το πορτοκάλι και το αφήνουμε να δέσει.

Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα