Υλικά:
Ένα φλιτζάνι ξύδι
Μισό φλιτζάνι φρέσκος χυμός πορτοκάλι
Μισό φλιτζάνι χυμός ανανά
Μισό φλιτζάνι ντομάτα κονσέρβα
Ένα φλιτζάνι ζάχαρη
Αλεύρι
Αλάτι
Εκτέλεση:
Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα κατσαρολάκι, ανακατεύουμε και τα αφήνουμε να βράσουν σε σιγανή φωτιά. Δένουμε την σάλτσα με αλεύρι, που το λιώνουμε σε ζεστό υγρό και το προσθέτουμε στη σάλτσα.
Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα κατσαρολάκι, ανακατεύουμε και τα αφήνουμε να βράσουν σε σιγανή φωτιά. Δένουμε την σάλτσα με αλεύρι, που το λιώνουμε σε ζεστό υγρό και το προσθέτουμε στη σάλτσα. Ανακατεύουμε διαρκώς μέχρι να πήξει.