Υλικά:
Για 2-4 άτομα
1 κιλό γλυκοπατατούλες κομμένες σε κύβους
Ξύσμα από 1 μεγάλο πορτοκάλι
Χυμός από 2 πορτοκάλια
Χυμός από 2 λεμόνια
Μισό κουταλάκι του γλυκού κύμινο
Αλάτι
Πιπέρι
Μισό φλιτζάνι ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Πεντανόστιμο και πανεύκολο ορεκτικό για να συνοδέψετε τα ψητά σας
Πεντανόστιμο και πανεύκολο ορεκτικό για να συνοδέψετε τα ψητά σαςΠλένουμε καλά τις γλυκοπατάτες, τις κόβουμε σε κούβους, τις βάζουμε σε πυρίμαχο σκεύος, τις αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά.
Τις σκεπάζουμε καλά με αλουμινόχαρτο και τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά σκεπασμένες και για άλλα 30 λεπτά ξεσκέπαστες. Τις γυρίζουμε και από τις δύο πλευρές, ώστε να ροδίσουν ομοιόμορφα.