Υλικά:
Για 2-4 άτομα
4 κουταλιά του γλυκού μέλι
3 ροδάκινα
3 βερίκοκα
0.5 λίτρο γάλα
0.25 λίτρο χυμό ανανά
λίγα φύλλα δυόσμου για γαρνίρισμα
200 γραμμάρια μασκαρπόνε
250 γραμμάρια φράουλες
40 γραμμάρια δημητριακά της αρεσκείας σας (προαιρετικά)
Εκτέλεση:
Γαρνίρετε με σιρόπι φράουλα και σερβίρετε!
Στο νεροχύτη της κουζίνας πλένετε καλά όλα τα φρούτα, τα σκουπίζετε, τα κόβετε σε μικρά κομμάτια και τα βάζετε σε ένα μπολ.
Προσθέτετε το μισό μέλι με το χυμό ανανά και ανακατεύετε.
Ανακατεύετε ξεχωριστά το υπόλοιπο μέλι με το γάλα και το μασκαρπόνε, ώσπου να γίνει ένα ομοιογενές, κρεμώδες μείγμα.
Παίρνετε 4 μεσαία ποτήρια και τα γεμίζετε εναλλάξ με στρώσεις από φρούτα, μασκρπόνε και δημητριακά. Γαρνίρετε με δυο φύλλα δυόσμου στην κορυφή και σιρόπι φράουλα!