Υλικά:
½ λίτρο χυμός μανταρινιού
½ φλιτζάνι ζάχαρη
4 φύλλα ζελατίνας
½ λίτρο κρέμα γάλακτος
Εκτέλεση:
Βάζουμε 4 φύλλα ζελατίνας σε ένα φλιτζάνι με νερό.
Βάζουμε 4 φύλλα ζελατίνας σε ένα φλιτζάνι με νερό.
Τα αφήνουμε μέχρι να μαλακώσουν.
Ρίχνουμε ½ λίτρο κρέμα γάλακτος σε μια κατσαρόλα.
Προσθέτουμε ½ φλιτζάνι ζάχαρη και αφήνουμε την κρέμα γάλακτος να ζεσταθεί σε μέτρια φωτιά.
Στραγγίζουμε τα φύλλα της ζελατίνης ώστε να φύγουν τα νερά.
Αμέσως μετά,τα προσθέτουμε στη ζεστή κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε.
Τέλος, ρίχνουμε το χυμό μαντιρινιού και ανακατεύουμε για να δημιουργηθεί ένα μείγμα.
Μοιράζουμε το μείγμα σε 8 ποτήρια τα οποία τα βάζουμε στο ψυγείο.
Η κρέμα πρέπει να μείνει στο ψυγείο 3 με 4 ώρες για να παγώσει.
Όταν παγώσει μπορούμε να τη σερβίρουμε.