Γκουακαμόλε από το Μεξικό

by sidagi.gr
819 προβολές

Υλικά:

Δύο αβοκάντο

Μία ντομάτα (μόνο την ψίχα)

Μία καυτερή πιπεριά

Ένα κρεμμύδι

Ένα κουταλάκι ταμπάσκο

Δύο κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

Χυμός λάιμ

Αλάτι

Εκτέλεση:

Πολτοποιούμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ. Βάζουμε τη σάλτσα για 4 ώρες στο ψυγείο και είναι έτοιμη.

 

Πολτοποιούμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ. Βάζουμε τη σάλτσα για 4 ώρες στο ψυγείο και είναι έτοιμη.

 

Απαιτούμενος χρόνος: 10 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα