Υλικά:
Για 2-4 άτομα
8 γλυκές κίτρινες και κόκκινες πιπεριές μακρόστενες κομμένες στη μέση
224 γραμμάρια σπαράγγια καθαρσμένα
2 κουταλιές της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1 κουταλάκι του γλυκού ψιλοκομμένο φρέσκο δενδρολίβανο
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1/2 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι
1 πρέζα τσίλι σε σκόνη
1/2 φλιτζάνι φρέσκο κατσικίσιο τυρί
Εκτέλεση:
Λαχταριστό και εύκολο ορεκτικό για όλη την παρέα
Προθερμαίνετε τον φούρνο στο γκριλ. Τοποθετείστε τη σχάρα στην τρίτη σκάλα του φούρνου.
Τοποθετήστε τις πιπεριές κομμένες στη μέση μαζί με τα σπαράγγια καθαρισμένα, ραντίστε με ελαιόλαδο αλάτι και πιπέρι.
Ψήστε στο γκριλ του φούρνου γυρίζοντας τα συχνά μέχρι να μαλακώσουν και να ροδίσουν για περίπου 6 λεπτά.
Στο μπούλτι ανακατέψτε το σκόρδο, το δεντρολίβανο, το αλάτι, το πιπέρι, το τσίλι, το κατσικίσιο τυρί μέχρι να γίνει ένα απαλό μείγμα.
Απλώστε από μια κουταλιά της σούπας από το μείγμα τυριού μέσα σε κάθε πιπεριά, καλύψτε με τα μπαστουνάκια από σπαράγγια και σερβίρετε.