Υλικά:
Για 4 άτομα
4 ντομάτες
1 1/2 φλιτζάνι φρέσκια καβουρόψιχα
1/4 φλιτζάνι άπαχο γιαούρτι
Μισό φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
2 κουταλιές της σούπας μπαλσάμικο
1 κουταλάκι του γλυκού χυμός λεμονιού
1 κουταλιά της σούπας φρέσκος άνηθος ψιλοκομμένος
2 κουταλιές της σούπας κάπαρη
1/4 φλιτζάνι ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση:
Γρήγορο, απλό και γευστικό επιδόρπιο πριν το κυρίως πιάτο!
Κόβουμε τις ντομάτες από πάνω και με ένα κουτάλι αφαιρούμε προσεκτικά το εσωτερικό, κρατώντας άθικτο το περίβλημα.
Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε καλά όλα τα συστατικά εκτός από τις ντομάτες. Με ένα κουτάλι γεμίζουμε τις ντομάτες με το μείγμα καβουρόψιχας.