Υλικά:
Για 2-4 άτομα
8 -10 αποξηραμένα βερίκοκα
2 κουταλιές του γλυκού τυρί ρικότα ή μαλακιά μυζήθρα ή τυρί κρέμα
Λίγο φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
4-5 ψιλοκομμένα αμύγδαλα ψημένα
8 φρέσκο δεντρολίβανο
Εκτέλεση:
Εύκολο και εντυπωσιακό ορεκτικό για όλη την παρέα
Τοποθετήστε τα βερίκοκα σε μια πιατέλα, με ένα μαχαιράκι χαράζετε στη μέση τα βερίκοκα και τα ανοίγετε ελαφρά. Τοποθετείτε από ¼ κουταλάκι του γλυκού από το τυρί ρικότα ή της επιλογής σας. Πασπαλίζετε με λίγο πιπέρι και λίγα αμύγδαλα πάνω από τα βερίκοκα.
Τέλος πασπαλίζετε με λίγο δεντρολίβανο και σερβίρετε.