Γεμιστά βερίκοκα με ρικότα

by sidagi.gr
596 προβολές

Υλικά:

Για 2-4 άτομα

8 -10 αποξηραμένα βερίκοκα
2 κουταλιές του γλυκού τυρί ρικότα ή μαλακιά μυζήθρα ή τυρί κρέμα
Λίγο φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
4-5 ψιλοκομμένα αμύγδαλα ψημένα
8 φρέσκο δεντρολίβανο

Εκτέλεση:

Εύκολο και εντυπωσιακό ορεκτικό για όλη την παρέα

Τοποθετήστε τα βερίκοκα σε μια πιατέλα, με ένα μαχαιράκι χαράζετε στη μέση τα βερίκοκα και τα ανοίγετε ελαφρά. Τοποθετείτε από ¼ κουταλάκι του γλυκού από το τυρί ρικότα ή της επιλογής σας. Πασπαλίζετε με λίγο πιπέρι και λίγα αμύγδαλα πάνω από τα βερίκοκα.

Τέλος πασπαλίζετε με λίγο δεντρολίβανο και σερβίρετε.

Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα