Γεμιστά παντζάρια στο φούρνο με ρικότα

by sidagi.gr
464 προβολές

Υλικά:

Για 2 άτομα

3 παντζάρια
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
6 κουταλάκι του γλυκού ξίδι
1 φλιτζάνι ρικότα,
1 κλωναράκι φύλλα μέντας

Εκτέλεση:

Λαχταριστό και εύκολο ορεκτικό για όλη την οικογένεια

Προθερμάνετε το φούρνο στους 220 ° C. Αφαιρέστε τα φύλλα από τα παντζάρια, αλατίστε τα  και καλύψτε τα με φύλλα αλουμινόχαρτου.
Τοποθετήστε τα σε ένα ταψί και ψήστε για 1 ώρα. Αφαιρέστε τα από τον φούρνο όταν ψηθούν και αφήστε τα κρυώσουν για 15 λεπτά. Βγάλτε το αλουμινόχαρτο και κόψτε τα σταυρωτά.

Απλώστε το τυρί ρικότα μέσα στα παντζάρια, αλατοπιπερώστε και πασπαλίστε με δυόσμο. Ραντίστε με ελαιόλαδο πριν σερβίρετε.

Απαιτούμενος χρόνος: 60 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα