Γεμιστά μανιτάρια με μπέικον και τυριά

by sidagi.gr
744 προβολές

Υλικά:

Για 4-6 άτομα

Για τα μανιτάρια
225 γραμμάρια μανιτάρια portobello
1 φρέσκο ​​κρεμμυδάκι
1 σκελίδα σκόρδο
60 γραμμάρια τυρί τσένταρ
2 φέτες μπέικον ψιλοκομμένες

Για την επικάλυψη
1/2 κούπα θρύμματα ψωμιού
1/4 κούπας τριμμένη παρμεζάνα
2 κλωναράκια θυμάρι

Εκτέλεση:

Λαχταριστό ορεκτικό με γεμιστά μανιτάρια για όλη την οικογένεια

Ξεκινήστε με προθέρμανση του φούρνου στους 220 βαθμούς και αφαιρώντας τα κοτσάνια από τα μανιτάρια. Στη συνέχεια ψιλοκόβετε το κρεμμύδι, σκόρδο, μπέικον σε μικρά κομματάκια και τα σοτάρετε σε ζεστό τηγάνι για 5 λεπτά.
Μετά ανακατεύετε το μείγμα του μπέικον με το τυρί τσένταρ και αφήνετε στην άκρη.
Συγχρόνως ανακατεύετε σε ένα μπολ τα θρύμματα ψωμιού, τη παρμεζάνα.

Με ένα κουταλάκι γεμίζουμε τα μανιτάρια και καλύπτετε με το μείγμα ψωμιού.
Ψήστε για 20 λεπτά με αντιστάσεις στους 220 βαθμούς.

Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα