Υλικά:
Για 2-4 άτομα
3 κούπες ψιλοκομμένο αρνάκι (ήδη ψημένο)
2 κουταλιές λάδι
1 κούπα φρέσκα ψιλοκομμένα κρεμμύδια
1/2 κούπα μαϊντανό
1/2 κούπα άνηθο
250 γραμμάρια φέτα
φύλλο για πίτες
σουσάμι (προαιρετικά)
Εκτέλεση:
Περίσσεψε αρνάκι σούβλας ή ψητό του Πάσχα; Δείτε μια χορταστική ιδέα για το αρνάκι που περίσσεψε!
Σοτάρουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια μέσα στις 2 κουταλιές λάδι.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αρνάκι με τον άνηθο και το μαϊντανό και τη φέτα. Προσθέτουμε τα σοταρισμένα κρεμμυδάκια.
Κόβουμε το φύλλο κάθετα στη μέση.
Λαδώνουμε το μισό φύλλο και διπλώνουμε το υπόλοιπο πάνω από το λαδωμένο. Βάζουμε 3-4 κουταλιές από τη γέμιση στη βάση του φύλλου και διπλώνουμε αριστερά και δεξιά. Ξανά λαδώνουμε και ύστερα τυλίγουμε. Αραδιάζουμε τα μπουρεκάκια σε ένα λαδωμένο ταψάκι και πασπαλίζουμε με σουσάμι τα αφήνουμε να ψηθούν για περίπου 30 λεπτά στους 180 βαθμούς.