Υλικά:
Για 2-4 άτομα
2 ώριμα Αβοκάντο κομμένα στη μέση
½ Πιπεριά Φλωρίνης ψιλοκομμένη
2 ντομάτες ψιλοκομμένες
½ Λεμόνι
2 σκελίδα Σκόρδο
5 φύλλα Μαϊντανού – μαρουλιού
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλιά της σούπας σόγια σως
Εκτέλεση:
Δοκιμάστε τα με φρέσκια σαλάτα και φρέσκο ψωμί
Κόβουμε τη μισή πιπεριά και τη ξεφλουδίζουμε για να έχει καλύτερη υφή. Κόβουμε επίσης το μισό λεμόνι και το ξεφλουδίζουμε.
Προσέχουμε να μην αφήσουμε τα κουκούτσια γιατί θα πικρίσει το μείγμα που θα φτιάξουμε. Παίρνουμε και τις δύο σκελίδες σκόρδο και τις καθαρίζουμε και αυτές. Ψιλοκόβουμε τον μαϊντανό και το μαρούλι. Ψιλοκόβουμε όλα τα υλικά μαζί και ανακατεύουμε.
Κόβουμε τα αβοκάντο στη μέση και αφαιρούμε τα κουκούτσια, Γεμίζουμε τα αβοκάντο και σερβίρουμε.