Υλικά:
Για 2-4 άτομα
2 ώριμα Αβοκάντο κομμένα στη μέση
6 βραστά αυγά
1 1/2 κουταλάκια του γλυκού κάρυ σε σκόνη
1 1/2 κουταλιά του γλυκού γλυκιά πάπρικα
1/4 κουταλάκι αλάτι
1 κουταλιά της σούπας μαγιονέζα
1 ντομάτα ψιλοκομμένη σε κύβους
150 γραμμάρια κασέρι ψιλοκομμένο σε κύβους
1 κουταλιά ψιλοκομμένο πράσινο κρεμμύδι
1/4 φλιτζάνι ψιλοκομμένο σέλινο
Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση:
Λαχταριστό και εύκολο ορεκτικό για όλες τις ώρες
Βράζουμε τα αυγά για 8 λεπτά σε χαμηλή θερμοκρασία και τα τεμαχίζουμε αφού κρυώσουν. Σε ξύλο κοπής κόβουμε σε λεπτές ροδέλες το πράσινο κρεμμύδι και το σέλινο, τη ντομάτα σε κύβους, το κασέρι ψιλοκομμένο σε κύβους.
Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ και ανακατεύουμε.
Κόβουμε τα αβοκάντο στη μέση και αφαιρούμε τα κουκούτσια, Γεμίζουμε τα αβοκάντο με την αυγοσαλάτα και σερβίρουμε.