Γαλοπούλα με σάλτσα πιπεριού και κασέρι

by sidagi.gr
618 προβολές

Υλικά:

Για 2 άτομα

1 φιλέτο γαλοπούλας στήθος κομμένο σε φέτες
Λίγο ηλιέλαιο
Ένα ποτήρι κρέμα γάλακτος
Λίγους κόκκους πιπεριού ροζ και πράσινου
Αλάτι, πιπέρι
100 γραμμάρια κασέρι ψιλοκομμένο
Λίγο ροζέ κρασί

Εκτέλεση:

Μέσα σε λίγα λεπτά έχετε ένα χορταστικό γεύμα!

Σ’ ένα τηγάνι με λίγο ηλιέλαιο σοτάρετε τη γαλοπούλα κομμένη σε χοντρές φέτες μέχρι να πάρει χρώμα για περίπου 4 – 5 λεπά από κάθε πλευρά σε δυνατή φωτιά. Βγάζετε τη γαλοπούλα από το τηγάνι, στο οποίο ρίχνετε το ροζέ κρασί και τους κόκκους πιπεριού, Μόλις εξατμισθεί το κρασί προσθέτετε την κρέμα γάλακτος και το κασέρι ψιλοκομμένο.

Σε 2 λεπτά η σάλτσα είναι έτοιμη και τη ρίχνετε πάνω στη γαλοπούλα.

Απαιτούμενος χρόνος: 20 λεπτά

Σχετικα αρθρα

Θέλουμε την γνώμη σας

* Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από το sidagi.gr.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα