Υλικά:
Για 2 άτομα
1 φιλέτο γαλοπούλας στήθος κομμένο σε φέτες
Λίγο ηλιέλαιο
Ένα ποτήρι κρέμα γάλακτος
Λίγους κόκκους πιπεριού ροζ και πράσινου
Αλάτι, πιπέρι
100 γραμμάρια κασέρι ψιλοκομμένο
Λίγο ροζέ κρασί
Εκτέλεση:
Μέσα σε λίγα λεπτά έχετε ένα χορταστικό γεύμα!
Σ’ ένα τηγάνι με λίγο ηλιέλαιο σοτάρετε τη γαλοπούλα κομμένη σε χοντρές φέτες μέχρι να πάρει χρώμα για περίπου 4 – 5 λεπά από κάθε πλευρά σε δυνατή φωτιά. Βγάζετε τη γαλοπούλα από το τηγάνι, στο οποίο ρίχνετε το ροζέ κρασί και τους κόκκους πιπεριού, Μόλις εξατμισθεί το κρασί προσθέτετε την κρέμα γάλακτος και το κασέρι ψιλοκομμένο.
Σε 2 λεπτά η σάλτσα είναι έτοιμη και τη ρίχνετε πάνω στη γαλοπούλα.