Υλικά:
Για 2-4 άτομα
6 φέτες ψωμί
1 κούπα γάλα
3 αυγά
1/4 κούπας βούτυρο
1/8 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
2/3 κούπας ζάχαρη
1 βανίλια
1/8 κουταλάκι αλάτι
Μέλι
200 γραμμάρια τυρί κρέμα
2 ροδάκινα κομμένα σε κύβους
Εκτέλεση:
Απολαύστε το πρωινό σας με απλά υλικά και τρομερή γεύση φτιάχνοντας γαλλικά τοστ
Απλώνουμε το βούτυρο σε ένα ταψί και στη συνέχεια ανακατεύουμε σε ένα μπολ τη ζάχαρη, το μπέικιν πάουντερ, το αλάτι και τη βανίλια
Ρίχνουμε τα αυγά και χτυπάμε με το σύρμα μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα. Προσθέτουμε σιγά σιγά το γάλα συνεχίζοντας το χτύπημα.
Στη συνέχεια βουτάμε τις φέτες ψωμιού μέσα στο μείγμα, τις μουσκεύουμε και τις τοποθετούμε στο ταψί τη μία δίπλα στην άλλη. Τις περιχύνουμε με το υπόλοιπο σοκολατένιο μείγμα και τις αφήνουμε 5 λεπτά πριν τις βάλουμε στο φούρνο. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς Κελσίου για ένα τέταρτο ώσπου να φουσκώσουν στο κέντρο. Σερβίρουμε με μέλι, τυρί κρέμα και ψιλοκομμένα ροδάκινα.