Υλικά:
Για 4-6 άτομα
500 γραμμάρια λευκή σοκολάτα
1 κονσέρβα (390 γραμμάρια) ζαχαρούχο συμπυκνωμένο γάλα
1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
1 κουταλιά της σούπας ξύσμα λεμονιού
5 κουταλιές της σούπας χυμό λεμόνι
Λίγες σταγόνες χρώμα ζαχαροπλαστικής κίτρινο
Εκτέλεση:
Εντυπωσιάστε για ακόμη μια φορά τους φίλους σας με ένα γλυκό έκπληξη!
Απλώστε μια λαδόκολλα σε τετράγωνο ταψί 20 x 20 εκ.
Σε μπεν μαρί, λιώσει η λευκή σοκολάτα με ζαχαρούχο συμπυκνωμένο γάλα.
Κατεβάζετε από τη φωτιά, προσθέτουμε τον χυμό με το ξύσμα λεμονιού, βανίλια, χώμα ζαχαροπλαστικής κίτρινο και ανακατεύουμε.
Ρίχνουμε στο έτοιμο ταψί και αποθηκεύουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες. Αφαιρέστε από το ταψί και τη λαδόκολλα. Κόψτε σε τετράγωνα και σερβίρετε.