Υλικά:
Για 15 κύβους μυρωδικών
1 κουταλάκι του γλυκού σκόρδο σε σκόνη
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι
1 κουταλάκι του γλυκού νιφάδες τσίλι
1 κουταλιά της σούπας ρίγανη
1 κουταλιά της σούπας θυμάρι ψιλοκομμένο
1 κουταλιά της σούπας δεντρολίβανο ψιλοκομμένο
1 κουταλιά της σούπας ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κουταλιά της σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Φτιάξτε τον δικό σας κύβο μυρωδικών με υλικά που υπάρχουν στο ντουλάπι της κουζίνας!
Ανακατεύουμε όλα τα μπαχαρικά μαζί σε ένα μπολ. Ρίχνετε 1 κουταλάκι του γλυκού από το μείγμα σε κάθε θήκη από μια παγοθήκη.
Στη συνέχεια ρίχνουμε το ελαιόλαδο πάνω από το μείγμα βοτάνων σε κάθε θήκη. Ανακατεύουμε τα βότανα με ένα πιρούνι και τοποθετούμε στο ψυγείο για 4 ώρες ή όλη τη νύχτα.
Αφαιρέστε τους κύβους μυρωδικών από την παγοθήκη και αποθηκεύετε σε πλαστικό μπολ ή πλαστική σακούλα και μετά στην κατάψυξη.
Χρησιμοποιούμε τον κάθε κύβο καθώς σοτάρουμε κρέας, πουλερικά ή ψάρια 1 κιλού.