Υλικά:
Για 2-4 άτομα
3 μεγάλα κομμάτα καρπούζι κομμένα σε κύβους
5 μεγάλα κομμάτια πεπόνι κομμένα σε κύβους
1 μάνκγο κομμένο σε κύβους
1 κούπα μύρτιλλα
Λίγα φύλλα μέντας ψιλοκομμένα
Λίγο χυμό λεμόνι με μέλι για το ντρέσινγκ
Εκτέλεση:
Δροσερή φρουτοσαλάτα με απλά υλικά για όλες τις ώρες
Σε ξύλο κοπής κόβουμε σε χοντρά κομμάτια το καρπούζι μαζί με το πεπόνι, το μάνγκο και το ρίχνουμε σε μια σαλατιέρα, ψιλοκόβουμε τα φυλλαράκια μέντας και τα ρίχνουμε μέσα στη σαλατιέρα.
Στη συνέχεια χτυπάμε τον χυμό λεμονιού με το μέλι και το ρίχνουμε από πάνω και σερβίρουμε με τα μύρτιλλα.