Υλικά:
Για 4-6 άτομα
1 συσκευασία ζαχαρούχο γάλα
1 σοκολάτα κουβερτούρα σκούρα ή γάλακτος 150 γραμμάρια
1 κομμάτι βούτυρο (1 κουταλιά του γλυκού)
2 κουταλιές της σούπας άγλυκο κακάο σε σκόνη
200 γραμμάρια Πασχαλινά κουλουράκια
Εκτέλεση:
Περίσσεψαν Πασχαλινά κουλοράκια; Δες τις μπορείς να φτιάξεις!
Σε ένα μπολ βάζετε το ζαχαρούχο γάλα μαζί με το βούτυρο και τα λιώνετε στον φούρνο μικροκυμάτων για 1, 5 με 2 λεπτά ανάλογα την δύναμη του φούρνου.
Στη συνέχεια κόβετε την κουβερτούρα σε ψιλά κομμάτια και βγάζετε το ζεστό ζαχαρούχο γάλα από τον φούρνο. Με μια σπάτουλα ενώνετε την κουβερτούρα με το ζαχαρούχο και όταν λιώσει προσθέτετε και το κακάο, ανακατεύετε απαλά με μια σπάτουλα και προσθέστε τα κουλουράκια χοντρο τριμμένα, ρίχνετε το μείγμα σε βουτυρωμένο ταψί ή με λαδόκολλα καλύτερα για να κόβετε στο τέλος πιο εύκολα.
Αφήνετε να παγώσει καλά για 3 ώρες και σερβίρετε.